Tagesreisen

Buiten onderstaande voorbeelden hebben wij ook volledig uitgewerkte reizen in de aanbieding.

Deze zijn volledig naar uw wensen aan te passen en vindt u terug op onze pagina 

Radeln durch die Zaanse Schans

Die Region Zaans ist das älteste Industrierevier der Niederlande. Die Zaanse Schans zeichnet sich durch historische Gebäude, Kaufmannshäuser und Windmühlen aus. Einige Sehenswürdigkeiten sind das allererste Albert-Heijn-Geschäft, das Bäckereimuseum, das niederländische Uhrenmuseum und die einzige produzierende Farbmühle der Welt. Zwischen dem 20. März und dem 13. Mai können Sie dies auch mit einem Besuch im Keukenhof verbinden, dem schönsten Frühlingspark der Welt mit über 7 Millionen Tulpen.

Wandern in Furfooz

Het park van Furfooz ligt in de vallei van de Lesse, vlakbij Dinant. Het bevindt zich in de Condroz (Condruzische Ardennen), een geografische streek in België met heuvelruggen uit kalk-en zandsteen. Je vindt er grotten, kloven, en tal van diepe en ondiepe holle ruimtes. Sommigen kan je makkelijk betreden, andere zijn niet toegankelijk en worden bewoond door vleermuizen. Het domein is 50 hectare groot en ideaal voor een gezinswandeling. Zowel jong als oud zal hier plezier aan beleven. 

Fun in de Efteling

De Efteling is een attractiepark in Kaatsheuvel, een dorp in de provincie Noord-Brabant te Nederland. Het behoort tot een van de 25 meest bezochte parken in de wereld en is het grootste themapark van de Benelux. Geniet hier van de leukste attracties en shows voor klein en groot! Beleef je graag spanning in ruigrijk of mag het voor de kleintjes wat rustiger in het sprookjesbos, geen probleem bij de Efteling. Wil je liever langer dan een dag hiervan genieten dan kan je ook een overnachting boeken in het Efteling hotel of vakantiepark.

Nehmen Sie Kontakt auf

  •  +32 (0)14 655 665
  •  +32 (0)14 658 290
  •  info@coach2travel.be
  •  BE0417938059

Coach2Travel  Ihre Sicherheit

Coach2Travel nimmt Ihre Sicherheit sehr ernst. Daher sind alle unsere reisbusse mit den neuesten Sicherheitstechnologien ausgestattet.

Mehr erfahren Sie unter „Ihre Sicherheit

Nederlands (BE) – English – Français (BE) – Deutsch – Italiano

Mit Unterstützung von: