Dreaming class

Als nachtreizen geen opoffering moet zijn maar zalige luxe!

Wij beschikken over een 5-tal jonge Dreaming class autocars in diverse capaciteiten
zowel in onze **** als onze ****Superior.

Deze autocars voorzien voor elke klant een zitplaats EN een slaapplaats in één van de couchettes. U slaapt 100% vlak op een 15 cm dikke matras, geen mousse of dik campingmatje. Ook voorzien wij een zalig donsdeken in plaats van een reisdekentje zoals bij sommige van onze collega’s. Iedere couchette is afgesloten door een tussenschot en een gordijntje om de nodige privacy te garanderen.

Nota: Ten tijde van Corona kunnen wij mogelijks geen donsdeken aanbieden maar zullen de klanten gevraagd worden om een slaapzak mee te brengen.

Dreaming class ****

Deze Dreaming class (ook gekend als dreamliner of dream class) is gegroeid uit onze vroegere Sleeping class (ook gekend als sleepliner of sleepclass) waar de zetels werden omgebouwd, zittingen sloten elkaar aan op de onderrij en rugleuningen werden opengeklapt op de bovenrij zodat er 2 slaapetages bekomen werd. Dit was en is nog steeds een zeer goed alternatief als men niet al zittend wil reizen maar heeft wat openingen tussen zetels, gordels die in de weg zitten, beetje taillering van de rugleuningen,… daarom hebben wij enkele jaren terug als alternatief onze Dreaming class**** ontworpen om op de volledige stoelbreedte inclusief armleuningen couchettes te maken waar men dan op echte 15 cm dikke matrassen 100% vlak kan slapen. Door onze bijzondere bouwwijze en nog steeds de wettelijke breedte van 55 cm gangpad te garanderen, heeft dit voertuig 20% meer capaciteit dan onze collega’s. Dit voertuig beschikt enkel over tweepersoons couchettes. Momenteel ten tijde van Corona hebben wij besloten om bij de enkeldecks alle couchettes op de linkerkant te zetten, zo ontstaan er 2 bubbels van telkens 12 personen gescheiden door de middentrap en toilet.

Dreaming class ****Superior

Waarom “Superior”? Door onze bijzondere bouwwijze kunnen wij zowat 20% meer ruimte in de breedte bieden dan onze collega’s en nog steeds de wettelijke breedte van 55 cm gangpad garanderen. De 2-persoonscouchettes hebben een uitzonderlijk matrasbreedte van 120 cm en de singles 60 cm!

 

t

t

t

t

t

 

t

t

t

t

t

 

t

t

t

t

t

 

t

t

t

t

t

Bekijk al onze autocars Dreaming & Sleeping class in ons

Connecteer ons

Contacteer ons
Nieuws

+32 (0)14 655 665
+32 (0)14 658 290
info@coach2travel.be
BE0417938059

Coach2Travel – Uw veiligheid

Bij Coach2Travel vinden we veiligheid zeer belangrijk. Daarom zijn al onze autocars uitgerust met de laatste veiligheidstechnieken.

Lees er alles over op de pagina “Uw veiligheid

Nederlands (BE) – English – Français (BE) – Deutsch – Italiano

met de steun van: