Fietsen en ontspannen in Nieuwpoort!

Fietsen door het hinterland van Nieuwpoort tot Diksmuide en terug OF gewoon een dagje KUST!

Datum 30 Juli 2020

Prijs 30.00 €/persoon plus GRATIS mogelijkheid om Uw eigen fiets mee te nemen in onze Super Safe fietsenaanhanger (Max 25 fietsen), Kinderen geboren in 2008 of later 15.00 €/kind (bij onvoldoende inschrijvingen (min.15p.) kan deze reis geannuleerd worden)

Vertrek 07.00 uur Coach2Travel/De Brulen 47/2370 Arendonk

               07.10 uur Afrit 25 Retie/Oud-Turnhout kant Oud-Turnhout

               07.25 uur Afrit 24 Turnhout centrum, Steenweg op Diest 31 (straat van de vroegere autokeuring)

Aankomst ca. 10.15 uur voor de mensen dagje Kust Middelkerke

                    ca. 10.30 uur voor de fietsers OF mensen dagje Kust Nieuwpoort (Ganzenpoot)

Retour 18.00 uur-aankomst omstreeks 21.00 uur

Inbegrepen:

-Voor Uw VEILIGHEID Vervoer heen en terug met één van onze social distance autocars (50% capaciteit van normale autocar om 1.5 meter afstand te garanderen, ten tijde van Covid 19 werken wij met een opgesteld zit plan voor de bus om bubbels bijéén te houden en de nodige afstanden met andere bubbels/personen te garanderen)

-Gratis vervoer voor uw fiets (max.25) in onze Super Safe aanhanger, hierin staat uw fiets op eigen velg en los van elkaar beveiligd.

-Mogelijkheid om gratis aan te sluiten voor een fietstocht van 45 km naar Diksmuide en terug (tijdens de middagpauze in Diksmuide kan je op eigen iniatief  de dodengang/Ijzertoren bezoeken) 

                         

Niet Inbegrepen: bezoeken, dranken of maaltijden tijdens de fietstocht

Verzekering: U bent verzekerd als inzittende van de bus, tijdens de activiteiten waar u zich vrijblijvend bij aansluit gebeurt dit op eigen verantwoordelijkheid!

Op deze dagreis kun je kiezen om een gezellig dagje Kust te beleven, onze autocar geeft u de mogelijkheid om af te stappen in het minder drukke Middelkerke of Nieuwpoort (Ganzenpoot met mogelijkheid om met de kusttram verder te trekken naar Nieuwpoort Bad en zelfs tot De Panne).

Voor onze fietsliefhebbers zijn er 2 mogelijkheden in Nieuwpoort, ofwel hebben ze een eigen fietstocht voorbereidt en kunnen zij deze daar aanvangen OF u sluit zich aan bij de chauffeur voor een vlakke tocht langs zeer rustige wegen en paden van 45 km door het mooie hinterland van Nieuwpoort tot Diksmuide en terug.

Beschrijving fietstocht: We vertrekken aan het Monument van Albert 1 aan de Ganzenpoot (sluizencomplex), rijden langs een jaagpad langs de Ijzer en zijn kreken. Na enkele minuten bevinden we ons reeds op rustige wegen weg van alle drukte,  we steken her en der de Ijzer over….wat later verlaten we deze en komen we het dorpje Stuivenskerke tegen, één van de 2 dorpen waar we langs rijden welke verkozen zijn tot “Charmant dorp”. We vervolgen onze weg door velden en weilanden en zien in de verte reeds de Ijzetoren/Diksmuide verschijnen, ter hoogte van de Dodengang (mogelijkheid tot bezoek tijden uw vrije tijd in Diksmuide) voegen wij ons terug bij de Ijzer en arriveren wij aan de Ijzertoren. Hier in Diksmuide geven we 1.5 uur vrije tijd als middagpauze, hebt u een lunchpakket bij dan ligt een bezoek van Ijzertoren of dodengang zeker tot de mogelijkheden, wenst U uitgebreider te lunchen zal dit eerder beperkt zijn. Na onze middagpauze vangen wij nog een zeer mooi stuk aan richting Lampernisse met zeer veel afwisseling tussen paadjes en ja echte paadjes, het tweede “charmant dorp” op onze fietstocht. Richting Pervijze waar we langs de restanten van een observatietoren WO1 het dorpje binnenrijden…hierna volgen we de oude spoorwegbedding richting Nieuwpoort ook wel “de frontzate” genoemd. Ter hoogte van Ramskapelle komen wij nog enkele restanten tegen welke ons aan WOI komen herinneren zoals enkele stationnetjes welke in WO1 als uitkijkposten fungeerden…even later steken wij de autosnelweg onderdoor en komen wij aan in Nieuwpoort. Een korte extra lus kan U ook nog even langs het strand/zee brengen.

 

Bij reservering gelieve het aantal personen te vermelden en te laten weten dat deze tot dezelfde bubbel horen of niet. Indien niet gelieve mede te delen uit hoeveel personen elke bubbel bestaat zodat wij hier rekening mee kunnen houden bij het opstellen van zitplan.

Inschrijven mogelijk tot dinsdag 28 juli (12 uur), deze gegevens hebben wij van u nodig:

Naam
Email adres
Telefoon
Plaats opstap (Coach2Travel of oprit 25/24)
Aantal volwassen personen
Aantal Kinderen 2008 of jonger
Groep bestaat uit hoeveel bubbels
Aantal personen bubbel 1
Aantal personen bubbel 2
Aantal personen bubbel 3

Coach2Travel
De Brulen 47
2370 Arendonk
Tel: 014658290
Email: info@coach2travel.be

Reserveer hier