Meerdaagse reizen

Buiten onderstaande voorbeelden hebben wij ook volledig uitgewerkte reizen in de aanbieding.

Deze zijn volledig naar uw wensen aan te passen en vindt u terug op onze pagina 

Wandelvakantie Oostenrijk

Oostenrijk is de perfecte wandelbestemming voor uw vakantie. Het heeft een prachtig netwerk van paden met verschillende moeilijkheidsgraden en thema’s. De meeste regio’s beschikken over gondels of stoeltjesliften die je hoog in de bergen kunnen brengen. Op deze manier kan ook de beginnende wandelaar de mooiste uitzichten bereiken. Op je pad kom je zeker ook berghutten tegen waar je Oostenrijkse specialiteiten kunt eten.

Citytrippen in Berlijn

Berlijn is de bruisende hoofdstad van Duitsland. Overal zijn er interessante bezienswaardigheden te vinden, denk maar aan het Joods Monument, Checkpoint Charlie en de Berlijnse Muur. Ook een dagje shoppen of rustig naar het park mag niet ontbreken. De ideale citytrip voor wie houd van cultuur, shopping en culinaire verwennerij. 

Plezier in Disneyland Parijs

Vlakbij Parijs ligt het betoverende Disneyland, een attractiepark dat zowel jong als oud kan bekoren. Een magische plaats waar kinderen zich helemaal thuis voelen tussen hun helden en geliefde disneyfiguren.

Connecteer ons

Contacteer ons
Nieuws

+32 (0)14 655 665
+32 (0)14 658 290
info@coach2travel.be
BE0417938059

Coach2Travel – Uw veiligheid

Bij Coach2Travel vinden we veiligheid zeer belangrijk. Daarom zijn al onze autocars uitgerust met de laatste veiligheidstechnieken.

Lees er alles over op de pagina « Uw veiligheid« 

Nederlands (BE) – English – Français (BE) – Deutsch – Italiano

met de steun van: